Butikken

Alt til jeres kæle- og familiedyr

Til klinikken er indrettet en butik, hvor vi har et lille, men kvalitetsbevidst, udvalg af foder og tilbehør til familiens dyr.
Vi bestræber os på at udvælge kvalitetsprodukter indenfor plejemidler, bl.a. shampoo, tandrensemidler, kosttilskud samt utøjsmidler mod lopper og flåter.
Vi har også et mindre udvalg i aktivitetslegetøj, tyggeben, liner, godbidder, kattegrus m.v.

Foder

Vi anbefaler, at dyrene fodres med et færdigfoder af bedste kvalitet.
Til hunde og katte forhandler vi på Bøllund Dyreklinik primært et kvalitetsfoder fra Hill’s Prescription Diet, da det efter vores mening er det bedste produkt på markedet.
Hill’s Prescription Diet findes som dagligt foder til hunde og katte i alle livsstadier.
Derudover findes Hill´s Prescription Diet som foder, der retter sig til dyr med specielle behov. Der findes f.eks. foder til hunde og katte med tendens til gigtlidelser, tandproblemer, urinvejsproblemer eller maveproblemer.
Sygdomsdiæter kan foreskrives af dyrlægen, hvis der konstateres problemer.
Desuden forhandles et mindre udvalg af andet Hill's  foder, der ligeledes er kvalitetsfoder til hunde og katte. I vort sortiment er dette foder især rettet mod mindre hunde samt katte med vægt og tandproblemer, ligesom det findes som kvalitetsfoder til killinger og hvalpe.

Kontakt os og hør nærmere om mulighederne for at få rabat ved køb af foder (f.eks. rabatkuponer eller spottilbud)

Det er vigtigt for et langt og sundt liv, at man vælger et foder, hvor indholdsstofferne er nøje afstemt efter dyrets alder og særlige behov.